Kiemelt ajánlatok

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Csali Vendégház Tisza-tó

Bónom-zugi nyaraló

Elisabeth apartman

Spirit Apartman

Hanga Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Balogh-Szatmári Kúria

Fekete Macska Panzió

Platán Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Életfa vendégház

Margaréta Apartman Ház

Kőtenger Panzió

Csibész Vendégház

Heves megye, 3332 Sirok, Ady Endre u. 12.

Összkomfortos vendégház nagy terasszal, medencével, játékokkal, kerti főzési-sütési lehetőségekkel, a Mátra és a Bükk találkozásánál, a Siroki vár lábánál

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Linkecs Sándorné
Telefon: 06-20-9299712
Mobil:
E-mail cím: csibeszvendeghaz@citromail.hu
Weboldal: www.csibeszvendeghaz.5mp.eu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk hegyek-völgyek között, a Mátra és a Bükk találkozásánál, a Siroki vár lábánál, nyugodt, csendes környezetben, egész évben várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Nyaralás, hosszú hétvége vagy csak egy kis átutazó országjárás? Mi minden vendéget szívesen fogadunk.

Összkomfortos vendégház, árnyékos terasz, nyáron hűsítő medence, ligetes kert sok fával és bokorral, kerti pavilonnal, kerti játékok kicsiknek és nagyoknak, kerti sütési és főzési lehetőség. Barátságos környezetben, friss hegyi levegőn töltheti el a napokat. Családbarát szálláshely.

A kétszintes felújított, átépített parasztházhoz épített tetőtérben laknak a háziak, míg az alsó szinten 2 szoba 10 fő számára biztosít szállást.

A nagyszoba 4 ágyas, plusz egy fotelágy, de szükség esetén még pótágyazható. A kisszoba 3 ágyas. Mindkettőben van TV, 65 csatornával. Wi-fi-s internet használat.

A két szoba az ebédlőbe nyílik, ahol sarokülő székekkel, ebédlőasztal, poharas szekrény található. Az ebédlőből nyíló konyha fel van szerelve: gáztűzhely, mikró, minigrill, kenyérpirító, edények, tányérok, poharak. Mosogatószer biztosítva.

A fürdőszoba káddal, zuhanyfülkével, WC-vel, mosdóval rendelkezik. A lakásban egy különálló WC is van kézmosóval.

Nemdohányzó vendégház (kijelölt hely az udvaron).

A ház mellett mindjárt egy 3*8 m-es terasz van, sok-sok virággal, kerti bútorral, és kellemes hűvössel.

Az udvarnak van egy hátsó lekerített része, amely a mi kis strandunk, ahol medence, kerti bútor napernyővel, kerti zuhany várja a vendégeket.

A kert pár méter szintkülönbséggel magasabban van mint az udvar. Itt rögtön ahogy fölérünk, pazar látvány fogad, mintha a kezünkkel már el is érnénk a várat. A vendégház kertje tartogat még filagóriát, bográcsolót, sok-sok fát és bokrot, amiknek az éppen érő termését fogyasztani is lehet.

A kertben bográcsolási és grillezési lehetőség van, bográcsot, grillsütőt, nyársakat, fát ingyenesen tudunk biztosítani, a grillezéshez a faszenet (2,5 kg/zsák kiszerelésben) beszerzési áron tudunk adni.

A vendégházban sokféle játék található kint és bent gyerekeknek és felnőttek is egyaránt. A kikapcsolódást szolgálja a lengőteke, asztali foci, tollas, darts, társasok, kártyák, homokozó.

A zárt udvaron parkolási lehetőség.

Környék, programlehetőségek:

A környéken minden évszakban találni valami látnivalót. Környékünkön több vár, múzeum, emlékhely, túrázó és kirándulóhely, termál és strandfürdő található. A völgyben lovaglási lehetőség, a várban várjátékok, a faluban borkóstolási programok, tájház. A 7 km-re, Bükkszéken megnyílt fedett termálfürdő télen is fogadja a vendégeket! A községben igen jó konyhájú vendéglők találhatók.


   


Vissza a kereséshez »